Wat kost stucen per m2

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Wat kost stucen per m2

Wil je je woning laten stucen? Dan vraag je je natuurlijk af, wat kost stucen per m2? Op deze pagina lees je alles over de gemiddelde kosten voor het stucen van een woning. Wat zijn de verschillende soorten stucwerk? Wat is het verschil in kosten? Wat moet je weten als je je woning wilt laten stucen?

De kosten voor het stucen van een woning zijn afhankelijk van het soort stucwerk dat je nodig hebt. Nieuwbouwwoningen kosten meer om te stucen dan verbouwde woningen. Ook de grootte van de woning en het aantal muren dat gestuct moet worden, spelen een rol in de kosten. Decoratief stucwerk is duurder dan andere soorten stucwerk. Wat je budget is, bepaalt dus welk soort stucwerk je kunt laten aanbrengen.

 

Wat kost stucen per m2 ongeveer?

Bij stucen wordt de prijs vrijwel altijd aangegeven per m2. Wat kost stucen per m2? De gemiddelde prijs voor het stucen van een woning is tussen de €10 en €30 per m2. Dit hangt af van het soort stucwerk dat je kiest. Decoratief stucwerk is duurder dan andere soorten stucwerk. Wat je budget is, bepaalt dus welk soort stucwerk je laat aanbrengen. Het is dan ook verstandig om van te voren een offerte aan te vragen voor het stucwerk.

Op onze website vindt u de tarieven voor verschillende soorten stucwerk. Voor een exacte prijsopgave kunt u het beste een offerte aanvragen per mail of telefonisch.

Wat kost stucen per m2

Soorten stucwerk en de kosten

Er zijn verschillende soorten stucwerk. Wat kost het stucen van een woonkamer? Wat kost het stucen van een badkamer? Wat is het verschil in kosten tussen deze verschillende soorten stucwerk?

Nieuwbouwwoning: Als je een nieuwbouwwoning laat stucen, zal dit meer kosten dan wanneer je een verbouwde woning laat stucen. Dit komt omdat er bij nieuwbouwwoningen vaak meer muren zijn die gestuct moet worden. Ook is het stucwerk vaak ingewikkelder bij nieuwbouwwoningen.

Verbouwde woning: Als je een verbouwde woning laat stucen, is de prijs vaak lager dan bij nieuwbouwwoningen. Dit komt omdat er bij verbouwde woningen vaak minder muren zijn die gestuct moet worden. Ook is het stucwerk vaak eenvoudiger bij verbouwde woningen.

Decoratief stucwerk: Decoratief stucwerk is duurder dan andere soorten stucwerk. Wat je budget is, bepaalt dus welk soort stucwerk je laat aanbrengen.

 

De kosten voor het stucwerk hangen af van verschillende factoren

Tijdens het stucen kunnen de tarieven uiteenlopen. Zo kan het bijvoorbeeld verschillen per ruimte zoals de badkamer of de woonkamer. Daarnaast zijn er nog andere factoren die invloed hebben op de prijs voor wanneer je je afvraagd: Wat kost stucen per m2, zoals:

– Het aantal muren: Hoe meer muren je laat stucen, hoe hoger de prijs zal zijn.

– De grootte van de woning: Een grotere woning zal meer kosten om te stucen dan een kleinere woning.

– Het soort stucwerk: Decoratief stucwerk is duurder dan andere soorten stucwerk. Wat je budget is, bepaalt dus welk soort stucwerk je laat aanbrengen.

 

Offerte voor het stucen van je woning

Vraag altijd eerst een offerte aan voor het stucwerk dat je wilt laten uitvoeren. Op deze manier weet je precies wat de kosten zijn en kun je eventueel vergelijken met andere aanbieders. Wanneer je een offerte aanvraagt, geef dan zo duidelijk mogelijk door wat je wensen zijn. Op basis van jouw wensen wordt er een offerte gemaakt.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek