Stucwerk repareren

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Stucwerk repareren
Bent u niet tevreden over uw huidige stucwerk of is dit op de verkeerde manier aangebracht? Wij kunnen uw stucwerk repareren. Wij zorgen voor een perfecte afwerking en uiteraard komen wij netjes op afspraak. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij geven u graag vrijblijvend advies.
Heeft u beschadigt stucwerk of last van scheuren in uw gladde muren of plafonds? En u bent van plan deze zelf te gaan repareren? Lees dan eerst ons advies over hoe u het best scheuren en gaatjes kunt repareren in nieuw of oud stucwerk.

 

Wat kost stucwerk repareren/herstellen?

Wij snappen dat u niet de hoofdprijs wilt betalen als u het stucwerk wilt laten repareren. Daarom adviseren wij een aantal bedrijven met elkaar te vergelijken. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Maak altijd een afspraak met het bedrijf en vraag naar de tarieven.

Wanneer u besluit het stucwerk zelf te gaan repareren, is het belangrijk dat u weet wat u moet doen. Wij geven hieronder advies hoe u dit aan kunt pakken:

– Krab losse stukjes zoveel mogelijk weg met een verfkrabber
– Maak de ondergrond stofvrij zodat alles netjes is.
– Maak het vulmiddel aan op de manier volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
– Smeer alle scheurtjes helemaal dicht met behulp van een plamuurmes.
– Laat het drogen en schuur de reparaties glad met fijnkorrelig schuurpapier voor de juiste afwerking.

Stucwerk repareren

Is het mogelijk om stucwerk bij te laten werken?

Ja, het is mogelijk om stucwerk te laten bijwerken. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons opnemen, wij zijn onder andere gespecialiseerd is in het afwerken van stucwerk. Onze stukadoors kan u adviseren over de beste manier om het stucwerk te bewerken, zodat u voor een perfecte afwerking komt te staan. Wanneer u ervoor kiest om het stucwerk zelf bij te werken, is het belangrijk dat u weet wat u moet doen. 

 

Hoelang gaat stucwerk mee?

Helaas is het soms nodig om stucwerk te laten repareren of herstellen. Het is daarom altijd belangrijk om te kiezen voor een ervaren bedrijf zodat je zeker weet dat alles op de juiste manier wordt aangebracht. Dit verlengt de levensduur van uw stucwerk. Wanneer u ervoor kiest om het stucwerk zelf bij te werken, is het belangrijk dat u weet wat u moet doen.

Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek