Stucwerk repareren

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Stucwerk repareren
Bent u niet tevreden over uw huidige stucwerk of is dit op de verkeerde manier aangebracht? Wij kunnen uw stucwerk repareren. Wij zorgen voor een perfecte afwerking en uiteraard komen wij netjes op afspraak. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij geven u graag vrijblijvend advies.
Heeft u beschadigt stucwerk of last van kleine scheurtjes in uw muren of plafonds? En u bent van plan deze zelf te gaan repareren? Lees dan eerst ons advies over hoe u het best scheuren en gaatjes kunt repareren in nieuw of oud stucwerk.

Stucwerk repareren lijkt misschien makkelijk, maar dat is het echter niet. Laat uw stucwerk repareren door onze specialisten zodat u verzekerd bent van een goede reparatie en glad stucwerk. Stucwerk laten repareren duurt niet lang, afhankelijk van de grote van de reparatie. Wilt u uw muur behangen? Dan is het verstandig om loszittend stucwerk te vervangen, ook als u gaat schilderen. Een doe het zelver bij stucwerk raden wij af, omdat u dan meer kans heeft op scheuren in stucwerk.

Reparatie mortel aanbrengen

Wanneer uw muur of plafond beschadigd is en het stucwerk wilt laten repareren is mortel een goede optie. Dit is een flexibel vulmiddel en kan gaten en scheuren in stucwerk repareren en snel oplossen. Het soort stucwerk dat gebruikt wordt voor het laten herstellen van grote scheuren en gaten is afhankelijk van het soort materiaal waarvan de muren zijn gemaakt. Laat ons uw muren repareren zodat u snel kunt genieten van het nieuwe stucwerk.

 

Wat kost stucwerk repareren/herstellen?

Wij snappen dat u niet de hoofdprijs wilt betalen voor de scheuren in stucwerk laten repareren. Daarom adviseren wij een aantal bedrijven met elkaar te vergelijken. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Maak altijd een afspraak met het bedrijf en vraag naar de tarieven.

Wanneer u besluit het stucwerk zelf te gaan repareren, is het belangrijk dat u weet wat u moet doen. Wij geven hieronder advies hoe u dit aan kunt pakken:

– Krab losse stukjes zoveel mogelijk weg met een verfkrabber
– Maak de ondergrond stof vrij zodat alles netjes is.
– Maak het vulmiddel aan op de manier volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
– Smeer alle scheurtjes helemaal dicht met behulp van een plamuurmes.
– Laat het drogen en schuur de reparaties glad met fijnkorrelig schuurpapier voor de juiste afwerking.

Lijkt stucwerk repareren toch een moeilijke klus? Laat ons het stucwerk repareren zodat u tijd, geld en moeite bespaard.

Stucwerk repareren

Is het mogelijk om stucwerk bij te laten herstellen?

Ja, het is mogelijk om stucwerk te laten bijwerken. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons opnemen, wij zijn onder andere gespecialiseerd is in het afwerken van stucwerk. Onze stukadoors kan u adviseren over de beste manier om het stucwerk te bewerken, zodat u voor een perfecte afwerking komt te staan. Wanneer u ervoor kiest om het stucwerk zelf bij te werken, is het belangrijk dat u weet wat u moet doen. Wij raden het echter af om hiermee zelf aan de slag te gaan.

Hoe scheuren ontstaan in muren

Scheuren ontstaan door uitzetting of krimpen van muren. De scheuren gaan meestal in de scheiding van de muur en plafond zitten. Gelukkig kunnen wij alle beschadigingen repareren en uw beschadigde muur weer als nieuw maken. Onze ervaren stukadoor zorgt ervoor dat de volledige muur perfect wordt afgewerkt en er niks meer van de beschadigingen te zien is. Stucwerk herstellen is voor ons geen enkele moeite! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor een prijs stucwerk offerte.

 

Hoelang gaat stucwerk mee?

Helaas is het soms nodig om stucwerk te laten repareren of herstellen. Het is daarom altijd belangrijk om te kiezen voor een ervaren bedrijf zodat je zeker weet dat alles op de juiste manier wordt aangebracht. Dit verlengt de levensduur van uw stucwerk. Wanneer u ervoor kiest om het stucwerk zelf bij te werken, is het belangrijk dat u weet wat u moet doen.

Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button