Stucen over tegels

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Stucen over tegels

Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om uw betegelde muren er als nieuw uit te laten zien, dan is stucwerk over tegels de perfecte oplossing. Stucen over bestaande tegels kan het verschil maken in een kamer en deze een schone en gepolijste uitstraling geven.

Stucwerk over tegels aanbrengen

Stucwerk over tegels is een van de meest kosteneffectieve opties als het gaat om het renoveren of opfrissen van vermoeid ogende muren. Met deze methode hoeft u de oude tegels niet te verwijderen of extra geld uit te geven aan de aanschaf van nieuwe, dat bespaart zowel tijd als geld. Met pleisterwerk over tegels kunt u ook elk gewenst ontwerp of textuur creëren, of het nu klassiek of modern is!

De beste materialen en technieken

Bij ons stukadoorsbedrijf begrijpen wij dat pleisteren over tegels een lastige klus kan zijn, dus wij zorgen er altijd voor dat wij de beste materialen en technieken gebruiken om een professionele afwerking te garanderen. Ons team van deskundige stukadoors is goed opgeleid en ervaren op alle gebieden van stukadoorswerk, inclusief het pleisteren over tegels. Of u nu op zoek bent naar een gladde of gestructureerde afwerking, wij kunnen u helpen elke kamer om te toveren in iets spectaculairs!

tegels laten stucen

Uw tegelmuur upgraden met tegels stucen

Dus als u uw muren een upgrade wilt geven met een kosteneffectieve oplossing, zoek dan niet verder dan ons stukadoorsbedrijf. Met onze jarenlange ervaring en expertise, gecombineerd met materialen van topkwaliteit, garanderen wij elke keer weer geweldige resultaten – dus waarom zou u wachten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave! Wij horen graag van u.

Waar moet je rekening mee houden bij stucen over tegels?

Er zijn een aantal dingen die u in gedachten moet houden bij het stucen van tegels. Controleer ten eerste of de bestaande tegels stevig vastzitten en vrij zijn van los vuil of stof. Zorg er ook voor dat het oppervlak schoon en droog is voordat u met het pleisterwerk begint. Bovendien is het belangrijk om bij het aanbrengen van de pleister een gespecialiseerde tegellijm te gebruiken om een goede hechting tussen de oude en nieuwe oppervlakken te garanderen. Vergeet ten slotte niet om voldoende tijd uit te trekken voor het drogen en uitharden; dit zal ervoor zorgen dat uw pleisterwerk nog vele jaren meegaat! Met deze tips in gedachten kunt u er zeker van zijn dat u elke keer een professioneel resultaat krijgt.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button