Pleisterwerk

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Pleisterwerk

Wilt u pleisterwerk laten aanbrengen in uw woning? Of heeft u pleisterwerk dat aan vervanging toe is? In beide gevallen kunt u terecht bij ons. Wij zijn experts in het aanbrengen van pleisterwerk en kunnen u helpen met het kiezen van het juiste type pleisterwerk voor uw woning.
Pleisterwerk wordt veelal aangebracht om een mooie, egale afwerking te krijgen van de muur. Maar pleisterwerk kan ook dienen als bescherming van de muur. Pleisterwerk kan namelijk ervoor zorgen dat de muur beter bestand is tegen vocht en andere schadelijke invloeden.

 

Verschillende soorten pleisterwerk

Er zijn verschillende soorten pleisterwerk, zoals kalkstuc en leemstuc. Kalkstuc is een natuurlijke pleister die gemaakt wordt van water, kalk en bloem. Kalkstuc is ademend, wat betekent dat het vocht kan optrekken uit de muur en vervolgens weer afgeven aan de lucht. Dit maakt kalkstuc geschikt voor muren in oudere woningen, waar de muren meer vatbaar zijn voor vocht.

Leemstuc is een andere pleister die veel gebruikt wordt. Leemstuc wordt gemaakt van water, leem en bloem en is daardoor ook ademend. Leemstuc is echter iets minder sterk dan kalkstuc en daarom geschikt voor muren in nieuwere woningen.

Wij helpen u graag verder met het kiezen van het juiste type pleisterwerk voor uw woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Pleisterwerk

De voor en nadelen van pleisterwerk

Uiteraard zijn er voor en nadelen verbonden aan pleisterwerk. Het is belangrijk om deze voor en nadelen tegen elkaar af te wegen, zodat u kunt beslissen of pleisterwerk geschikt is voor uw woning.

Een van de voordelen van pleisterwerk is dat het een mooie, egale afwerking geeft aan de muur. Daarnaast is pleisterwerk ook relatief eenvoudig aan te brengen en kan het in verschillende kleuren worden geverfd.

Pleisterwerk heeft echter ook een aantal nadelen. Zo is pleisterwerk gevoelig voor vocht en kan het in contact met water gaan rotten. Daarnaast is pleisterwerk ook relatief kwetsbaar en kan het snel beschadigen.

Als u twijfelt of pleisterwerk geschikt is voor uw woning, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

 

Wat zijn de kosten van pleisterwerk?

De kosten van pleisterwerk zijn afhankelijk van het type pleisterwerk dat u kiest en de grootte van de ruimte waar het aangebracht dient te worden. Kalkstuc is bijvoorbeeld iets duurder dan leemstuc, maar kalkstuc is ook iets duurzamer. Het is daarom belangrijk om na te denken over welk type pleisterwerk het beste past bij uw woning en uw budget.

Wilt u meer weten over de kosten van pleisterwerk? Neem dan contact met ons!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek