Plafond stucen

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

stucen

Het plafond stucen is een flinke klus. Er komt namelijk best wat materiaal bij kijken. Eerst en vooral moet je de juiste stuc soort kiezen. Vervolgens ga je aan de slag met het plafond stucen zelf. Let wel, dit is geen sinecure. Een plafond stucen is een behoorlijke uitdaging. Daarom is het raadzaam om eerst even te oefenen voordat je aan de slag gaat met het plafond in je woning. Kies bijvoorbeeld een muur in de garage of berging.

 

Uw plafond laten stucen? De beste kwaliteit!

Kwaliteit staat bij ons bovenaan, daarom bieden wij plafond stucwerk aan van de beste kwaliteit. Wanneer u een plafond laat stucen door ons, bent u verzekerd van een perfect resultaat. Onze vakkundige stukadoors zorgen ervoor dat uw plafond er weer als nieuw uitziet.

Nog twijfels? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

 

Wat kost het plafond stucen?

De prijs voor plafondstucwerk hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte en het type plafond. Ook de complexiteit van het plafondstucwerk is bepalend voor de uiteindelijke prijs. Wilt u meer weten over de kosten van plafond stucwerk? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Onze stukadoors helpen u graag verder!

 

Wanneer moet een plafond gestuct worden?

Op het moment dat het plafond er niet meer mooi uitziet of als er beschadigingen zijn, is het tijd om het plafond te laten stucen. Een plafond kan bijvoorbeeld beschadigd raken door water of door vuil. Ook wanneer een plafond geschilderd is met verf of behangpapier, is het raadzaam om het plafond te laten stucen. Zo zorg je ervoor dat het plafond weer mooi glad is en er geen oneffenheden meer zichtbaar zijn.

stucen

Hoe wordt een plafond gestuct?

Eerst wordt het plafond schoongemaakt met een sopje en een spons. Vervolgens wordt het plafond gedroogd met een föhn of een plamuurmes. Wanneer het plafond droog is, kan de stuclaag aangebracht worden. Dit gebeurt met behulp van een spatel of roller. Wanneer de stuclaag is aangebracht, moet het plafond drogen. Dit duurt ongeveer 12 uur. Nadat het plafond is gestuct en gedroogd, kan het plafond geschilderd worden met verf of behangpapier.

 

Welke soort stuc voor plafond?

Er zijn verschillende soorten stuc die gebruikt kunnen worden voor het plafond. Welke stuc je kiest, hangt af van de situatie. Zo zijn er speciale stucsoorten voor natte ruimtes, zoals de badkamer of keuken. Ook is er stucwerk dat bestand is tegen

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek