Nieuwbouw stucen

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Nieuwbouw stucwerk

Nieuwbouw stucen met een dunne pleisterlaag is de nieuwe trend. Waarom? Omdat het niet alleen mooi is, maar ook nog eens enorm scheelt in de kosten. Bij recent opgeleverde nieuwbouwwoningen is dikke stuclagen op je wanden overbodig. Een dunne pleisterlaag is voldoende om uw behangklare wanden volledig sausklaar te laten stucen. En nieuwbouw stucen met dunpleister is veel sneller en gemakkelijker dan traditioneel stucwerk. Dit komt omdat er geen sprake meer is van naden en kieren. Alles zit strak in elkaar, waardoor het stucwerk veel mooier wordt.

 

Waarom dunpleister voor nieuwbouw woning stucen gebruiken?

Een nieuwbouw woning laten stucen met dunpleister is niet alleen mooi, maar ook nog eens erg duurzaam. Dunpleister is namelijk veel sterker dan normaal stucwerk. Dit komt omdat het stucwerk veel minder kans heeft om te scheuren of los te laten. Daarnaast gaat dunpleister veel langer mee, waardoor je er langer plezier van zult hebben. Dunpleister is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Traditioneel stucwerk wordt namelijk gemaakt van cement, waar dunpleister van gips wordt gemaakt. Gips is namelijk veel beter te recyclen dan cement. Daarnaast verbruikt het productieproces van dunpleister veel minder energie dan het productieproces van gewone stucwerk. Dit komt omdat er geen sprake meer is van verhitting en koeling.

Daarnaast kost normaal stucwerk veel meer dan dunpleister. Dit komt omdat het productieproces van deze soort stucwerk veel complexer is. Daarnaast zijn er bij andere soorten stucwerk veel meer materialen nodig, waardoor de kosten hoger uitvallen. Ook de arbeidskosten zijn bij ander stucwerk veel hoger. Dit komt omdat het stucwerk veel meer tijd en aandacht vraagt. Het stucen met dunpleister is daarentegen een stuk sneller en gemakkelijker, waardoor ook de arbeidskosten lager uitvallen.

Nieuwbouw stucen

Wat kost een nieuwbouwwoning laten stucen door een stukadoor?

Een nieuwbouwwoning laten stucen met dunpleister kost ongeveer € 30 per vierkante meter. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project en de prijs van de stukadoor waarvoor je kiest, daarnaast is het afhankelijk van de grootte van het oppervlak en het stuc soort waarvoor je kiest. Het stucen met dunpleister is dus een stuk goedkoper dan ander soort stucwerk. Wilt je een nieuwbouw woning laten stucen? We staan graag voor je klaar, vraag vrijblijvend een offerte via onze website of neem contact met ons op via één van de andere contactkanalen. Bij ons staat kwaliteit voorop en kun je uitgaan van hoogwaardige resultaten. We nemen graag het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere dingen.

 

Alle voordelen van stucwerk in een nieuwbouw huis

Bij een nieuwbouw huis is het laten stucen met dunpleister erg populair. Dit komt omdat het niet alleen mooi is, maar ook nog eens enorm scheelt in de kosten. Bij recent opgeleverde nieuwbouwwoningen zijn dikke stuclagen op je wanden overbodig. Als je dus een nieuwbouwwoning wilt laten stucen is een dunne pleisterlaag al voldoende. Dit is glad pleisterwerk wat direct gereed is om op te schilderen of te behangen. Glad stucwerk heeft een groot voordeel en het ziet er ook meteen goed uit. Wil je dus liever gewoon gladde witte muren en plafonds? Dan is pleisterwerk een goede keuze. In sommige gevallen wordt een nieuwbouw huis behangklaar opgeleverd. Glad stucen is altijd een goede optie als je de muur later nog wilt behangen of schilderen. Een nadeel aan pleisterwerk is dat er door het verhogen van de cv installatie snel scheurtjes ontstaan in de muren. Verwarm het huis gelijdelijk als je dit wilt voorkomen. Wat de beste wandafwerking voor uw woning is, kunt u altijd vragen aan onze experts. We kunnen u een vrijblijvende prijsindicatie geven van alle type stucwerk.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button