Nieuwbouw stucen

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Nieuwbouw stucen

Nieuwbouw stucen met dunpleister is de nieuwe trend. Waarom? Omdat het niet alleen mooi is, maar ook nog eens enorm scheelt in de kosten. Bij recent opgeleverde nieuwbouwwoningen is dikke stuclagen op je wanden overbodig. Een dunne pleisterlaag is voldoende om uw behangklare wanden volledig sausklaar te stucen. En nieuwbouw stucen met dunpleister is veel sneller en gemakkelijker dan traditioneel stucwerk. Dit komt omdat er geen sprake meer is van naden en kieren. Alles zit strak in elkaar, waardoor het stucwerk veel mooier wordt.

 

Waarom dunpleister voor nieuwbouw stucen gebruiken?

Nieuwbouw stucen met dunpleister is niet alleen mooi, maar ook nog eens erg duurzaam. Dunpleister is namelijk veel sterker dan traditioneel stucwerk. Dit komt omdat het stucwerk veel minder kans heeft om te scheuren of los te laten. Daarnaast gaat dunpleister veel langer mee, waardoor je er langer plezier van zult hebben. Dunpleister is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Traditioneel stucwerk wordt namelijk gemaakt van cement, waar dunpleister van gips wordt gemaakt. Gips is namelijk veel beter te recyclen dan cement. Daarnaast verbruikt het productieproces van dunpleister veel minder energie dan het productieproces van traditioneel stucwerk. Dit komt omdat er geen sprake meer is van verhitting en koeling.

Daarnaast kost traditioneel stucwerk veel meer dan dunpleister. Dit komt omdat het productieproces van traditioneel stucwerk veel complexer is. Daarnaast zijn er bij traditioneel stucwerk veel meer materialen nodig, waardoor de kosten hoger uitvallen. Ook de arbeidskosten zijn bij traditioneel stucwerk veel hoger. Dit komt omdat het stucwerk veel meer tijd en aandacht vraagt. Het nieuwbouw stucen met dunpleister is daarentegen een stuk sneller en gemakkelijker, waardoor ook de arbeidskosten lager uitvallen.

Nieuwbouw stucen

Wat kost het stucen door een stukadoor?

Nieuwbouw stucen met dunpleister kost ongeveer € 30 per vierkante meter. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project en de prijs van de stukadoor waarvoor je kiest, daarnaast is het afhankelijk van de grootte van het oppervlak en het stuc soort waarvoor je kiest. Het nieuwbouw stucen met dunpleister is dus een stuk goedkoper dan traditioneel stucwerk. Wilt je een nieuwbouw woning laten stucen? We staan graag voor je klaar, vraag vrijblijvend een offerte via onze website of neem contact met ons op via één van de andere contactkanalen. Bij ons staat kwaliteit voorop en kun je uitgaan van hoogwaardige resultaten. We nemen graag het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere dingen.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek