Muren stucen

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

muren stucen

Waar kan ik voor kiezen bij muren stucen?

Stucen is een manier om wanden of plafonds glad en egaal te maken. Hierbij wordt een laag cement, latex spuiten of dunne pleisterlaag aangebracht op de ondergrond. Stucwerk kan op verschillende manieren worden aangebracht, afhankelijk van de ondergrond waarop het wordt aangebracht. Zo kan er gekozen worden voor stucwerk op gipskartonplaten, nieuw- of oud metselwerk, beton, hout en tegels. Er zijn verschillende stuc soorten verkrijgbaar om te kunnen stucen, zoals gips, beton, pleisterwerk of spackspuiten. Voor het stucen van muren of plafonds is het aan te raden om een professional in te schakelen, zoals een stukadoor. Wij weet precies welke soort stucwerk geschikt is voor de ondergrond en zorgen voor een vakkundig resultaat. Lees hieronder meer over een muur stucen.

 

Welk stucwerk kun je op muren plaatsen?

Wanneer je een muur wilt stucen, heb je keuze uit verschillende soorten stucwerk. Zo kun je ervoor kiezen om de muur te stucen met gips, beton, pleisterwerk of spackspuiten. Welk soort stucwerk geschikt is voor jouw situatie hangt af van de ondergrond waarop je gaat stucen. Wij kunnen je hierin adviseren welk stucwerk het meest geschikt is voor jouw situatie. Één ding is zeker, een gestucte muur geeft altijd de beste uitstraling.

 

Wil je de muren laten stucen? En wil je deze behangklaar stucen of sausklaar stucen? Dit zijn vragen waar je over na moet denken zodat het eindresultaat word zoals je verwacht. Sausklaar stucwerk betekent dat de muur glad wordt gemaakt om op te kunnen schilderen. Met behangklaar stucwerk wordt bedoeld om de muur te kunnen behangen. In beide gevallen kun je het stucwerk ook zo laten zoals die is. Met behangklaar stucwerk blijft er een korrelstructuur achter en met sausklaar stucwerk zijn de muren en plafond glad. Glad stucwerk geeft een rustig effect in huis en met een korrelstructuur zorg je voor meer leven in huis.

 

Hoe gaat het stuc proces in zijn werk?

Het stucen van muren of plafonds is een klus die je beter niet aan jezelf kunt overlaten. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat jouw muur of plafond precies zo wordt afgewerkt zoals je wilt. Het stuc proces bestaat uit verschillende stappen, waarbij we met name letten op de volgende punten:

– De ondergrond moet schoon zijn, de muren glad, droog en vetvrij zijn.

– Het stucwerk moet worden aangebracht met de juiste dikte en consistentie.

– Het stucwerk moet goed uitharden, zodat het resultaat mooi egale en glad is.

Naast het stucen van muren of plafonds kunnen wij ook andere soorten wandafwerking voor je verzorgen, zoals behang of verf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan graag voor je klaar en staan garant voor kwaliteit en vakkundigheid. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website of neem telefonisch contact met ons op.

muren stucen

Waarop wordt een prijs van muren stucen gebaseerd?

De kosten voor het stucen van wanden en plafonds worden bepaald door verschillende factoren, zoals: De grootte van de ruimte, het soort ondergrond waarop het stucwerk aangebracht moet worden en het type stucwerk dat je wilt laten aanbrengen. Daarom zullen de prijzen variëren per persoon. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke optie het meest geschikt is voor jouw situatie. Vervolgens stellen we een offerte op met daarin de kosten van het stucwerk en de arbeidskosten. Houd er rekening mee dat de prijzen altijd een exclusief btw tarief zijn. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kunt gerust contact met ons opnemen als je nog vragen hebt.

 

Wanneer moet je een wand laten spuiten of stucen?

Het is niet altijd noodzakelijk om muren of plafonds te laten stucen, maar soms kan het wel handig zijn en heb je een stukadoor nodig. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om muren te stucen als je gaat verhuizen naar een nieuw huis. Op deze manier kunnen we de muren of plafonds afwerken zoals jij dat wilt, zodat je niet met een saaie muur of plafond hoeft te beginnen in je nieuwe huis. Ook kun je er voor kiezen om muren te stucen als ze beschadigd zijn, zoals scheuren in de muur of kleine oneffenheden. Wanneer we muren stucen, zorgen we ervoor dat de muren of plafonds weer egaal zijn.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button