Beton ciré

Professioneel stucwerk voor uw plafond. Strak stucwerk, en een goede service.

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Beton cire

Ben je op zoek naar een stukadoor die beton ciré kan aanbrengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Beton ciré is een soort betonstuc dat bestaat uit een basis van beton/cement gemengd met hars. Door de unieke samenstelling kan beton ciré bijna op iedere ondergrond worden aangebracht, waaronder hout, beton, gips en nog veel meer. Je kunt beton ciré zelfs over tegels aanbrengen in je badkamer!

 

Wat zijn de voordelen van beton ciré?

Beton ciré is een stuk sterker dan gewone stucwerk en het geeft je muur ook nog eens een unieke uitstraling. Wil je meer weten over beton ciré of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan je graag te woord.

Beton ciré heeft vele voordelen, zo is dit beton een stuk makkelijker te reinigen door de gladde afwerking. Doordat stucwerk steeds vaker gebruikt wordt in huizen, komen steeds meer mensen er achter dat dit stuc werk een stuk hygiënischer is dan muur stucen met behang of verf.

Een ander groot voordeel is dat beton ciré geheel naadloos aangebracht kan worden. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van schimmels en vochtplekken in huis. Kortom: beton ciré is niet alleen mooi, maar ook sterk en hygiënisch!

Wanneer je kiest voor beton ciré weet je zeker dat je een uniek product in huis haalt. Dit stucwerk is namelijk steeds meer in trek en dit is niet voor niets. De voordelen van beton ciré spreken dan ook voor zich. Hieronder staan de voordelen nog eens op een rijtje:

 • Sterk en duurzaam
 • Eenvoudig te reinigen
 • Naadloos aangebracht
 • Hygiënisch
 • Ambachtelijke afwerking
 • Waterdicht
 • Kan antislip afgewerkt worden
 • Vrij van ziektekiemen en bacterieën
 • Hecht aan alle mogelijke ondergronden zoals, hout, tegels, marmer, terazzo, gres, gipsplaat, beton, cement en kalk
 • Kan op vloeren, plafonds en muren toegepast worden
 • Voor binnen en buiten
Beton cire

Wat kost beton ciré?

De prijs van beton ciré is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de soort stucwerk dat je kiest. Beton ciré is er in verschillende soorten, maten en kleuren, dus er is altijd wel een stucwerk dat perfect bij jouw wensen past. Wil je graag weten wat beton ciré voor jou kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Kies je voor een stukadoor die gespecialiseerd is in beton ciré? Dan kies je voor kwaliteit en ambacht. Wij staan garant voor een perfect afgewerkt stucwerk waar je nog jarenlang plezier van zult hebben!

 

Welke kleuren zijn er mogelijk?

Doordat beton ciré steeds vaker wordt toegepast in huizen, zijn er steeds meer kleuren beschikbaar. Zo is het stucwerk niet alleen geschikt voor muren en plafonds, maar ook voor vloeren! Denk bijvoorbeeld aan een mooie grijze of witte betonlook vloer. Bij beton ciré zijn vrijwel alle kleuren mogelijk en dus zit er altijd wel een geschikte kleur voor jouw wensen bij.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek